atelier Romana

atelier Romana

sobota 15. září 2018

Papulky

Právě tohle jméno mě napadá, když se dívám na tuhle panenku - Papulka.
Už v průběhu léta se začala tahle panenka rodit v mnoha podobách a některé jsem i ukazovala na stánkách fotek z letních řemeslných jarmarků.
Dnes je ten den, kdy dostanou Papulky oficiální místo na stránkách atelieru.
Budete se s nimi moc setkat v různých podobách.
Je to i malá upoutávka před podzimními kreativními veletrhy.
Papulky budou nejen jako hotové panenky, ale spouští i novou tvořivou řadu pro švadlenky.
O prázninách jsme si domů pořídili krásný nový laserový řezací a gravírovací stroj a to co umí je něco nádherného, i to je novinkou v atelieru- dřevěné výřezy.
Poslední půl rok toho stránkách mnoho nového nebylo, jednak jsem si od internetu pravděpodobně po letech potřebovala odpočinout a pak jsem měla pocit, že ani není co ukazovat.
Dnes ale vím, že mi chyběl  a pokud bude co ukázat, ráda se s Vámi podělím.
Těší mě inspirace v podobě Papulek do mojí dílny dorazila a můžu Vám jí představit.
Dalším mým letním počinem jsou Monsterky, panenky, příšerky či strašidelná stvoření, které ale nenahání děs, ale úsměv na tváři.
I s těmi se nově budeme setkávat v mnoha podobách.
Máte se tedy na co těšit a tady je malá ukázka.
Další novinkou je, že pod příspěvky bude možné vložit komentář a nebo dotaz.
Tak tedy hezké nadcházející podzimní dny.











1 komentář:

  1. Are you a traveller and would like to visit Morocco? Then, your trip is sure to be hitch-free when you travel through a reliable 4 days morocco tour from fes . Explore Morocco trips, and discover the best time and places to visit. Morocco is a country with a mixture of old world charm and a modern Muslim atmosphere. It is a country with a conglomeratofvarious cultures, including African, Berber, British, French, and Spanish. morocco discovery tours Variety of best things to do and see is adverse when you have a trip to Morocco, with a Agency in Morocco 3 ays tour from fes to sahara desert .

    Are you a traveller and would like to visit Morocco? Then, your trip is sure to be hitch-free when you travel through a reliable 10 days morocco tour from casablanca . Explore Morocco trips, and discover the best time and places to visit. Morocco is a country with a mixture of old world charm and a modern Muslim atmosphere. It is a country with a conglomeratofvarious cultures, including African, Berber, British, French, and Spanish. 2 days morocco desert tour from fes Variety of best things to do and see is adverse when you have a Agency in Morocco morocco trips .of best things to do and see in Morocco morocco family vacation .

    OdpovědětVymazat